05 AprUnder trottoaren

 

 

Ny spännande roman av Pernilla Glaser. Berättelsen tog form under  2010 i form av en blogg – läsarna fick aktivt vara med och utforma berättelsen.

Vi möter tre udda individer – Sam, Lova och Astra.  Sam är på rymmen från sin pappa och lever i sin stads underjord, dvs. tunnlar, bergrum och andra dunkla platser. Lova trivs inte och flyr, men från vad? Medan Astra lever ett dubbelliv som förskollärare på dagtid och förskönare av staden under nätterna. Ett nytt och roligt stilgrepp som kommit för att stanna.

Jag kan ändå inte låta bli att tänka på Per Nilssons  bok ”Du&Du&Du” som gavs ut 1998 – det känns som om någon av skribenterna kanske har läst den boken också… Läs gärna bägge böckerna du också när du ändå är i lästagen…

Glaser, Pernilla. Under trottoaren. Bonnier Carlsen, 2011.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu